lauantai 2. maaliskuuta 2013

Day #1


Rakas blogini,


kirjoitan juuri ensimmäistä postaustani. Aloitan muutamalla sanalla, useampaan kertaan. Pyyhin pois. Auttaisikohan ranskalaiset viivat? Olenko todella näin levoton, etten pysty kirjoittamaan kokonaisia lauseita? Tsekkailen välissä Facebookia useampaan otteeseen. Eihän tästä tule mitään, kuulostaapa tökeröltä. Delete! Ajatukset viilettää jo tulevaisuudessa ja kaikessa, mistä haluaisin kirjoittaa, mutta mitään julkaisukelpoista ei tunnu syntyvän. Muistan yhtäkkiä, kuinka tekstin tuottaminen on aina ollut minulle haastavaa! Miksi ihmeessä teen tätä?

Todellakin. Olen vasta viimeisen vuoden aikana alkanut seuraamaan muutamia blogeja ja huomannut, kuinka kirjoittaja voi tekstien ja kuvien kautta herättää ajatuksia ja tuottaa iloa ja elämyksiä lukijoilleen. Taitaapa blogi olla monelle kirjoittajalleen keino tarkastella elämäänsä vieraiden linssien läpi ja auttaa näkemään pieniä ja tärkeitä asioita arjessa ja ympärillä - puhumattakaan ihanasta keinosta pitää yhteyttä perheenjäseniin ja vahvistaa ystäväpiiriä. Vaikka aloitus ei tunnu helpolta, olen päättänyt rohkaistua ja kokeilla oman blogin pystyttämistä! Viis siitä, vaikka ideassa ei mitään kovin ainutkertaista olekaan. Tämä on oma pieni yritykseni. Päätöshän ei voi olla huono, jos blogikirjoittelu on jo niin monen vienyt mennessään.

Oman blogin myötä saan toivottavasti jaettua mietteitäni ja innostettua lukijoitani ryhmäliikuntaan, treenaamiseen ja ylipäätään liikunnan harrastamiseen liittyen. Nimittäin näihin rakkaisiin teemoihin tulen todennäköisesti tahtomattanikin keskittymään. Sen verran merkittävässä roolissa ne ovat elämässäni ja niistä puhumista kun ei voi lopettaa koskaan! Lupaan sivuta näitä aiheita heti toisessa postauksessani ;).

Rakas blogini, ensimmäinen hyppy on hypätty, haaste vastaanotettu! 
Tervetuloa mukaan vauhdikkaaseen menoon!

Mai

4 kommenttia:

  1. Jee!! Onnea uudelle blogille ja tervetuloa mukaan tänne virtuaalipäiväkirjamaailmaan. :) :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :)! Enpä olisi varmasti ilman sinun esimerkkiäsi moiseen ryhtynyt ;)!

    VastaaPoista
  3. Tervetuloa blogimaailmaan munkin puolesta! Netistä voi kyllä löytää vaikka kuinka paljon inspiraatiota, ja jotenkin uskon, että myös tämä blogi tulee tarjoamaan sitä yllin kyllin. Kram!

    VastaaPoista
  4. Kiitos Petra! Kiitos sullekin esimerkistä! Ihailen mahtavaa positiivista elämänasennettasi, siitä ainakin minä saan inspraatiota - toivottavasti tosiaan joskus toisinkin päin :). Olen jo huomannut samoja haasteita, mistä itsekin kirjoitit: Aiheita postauksille olisi vaikka kuinka, mutta sopivaa hetkeä kirjoittamiseen ei meinaa löytyä! Katsotaan, onko musta bloggaajaksi ;).

    VastaaPoista