tiistai 26. maaliskuuta 2013

Aah, raikastava suihku ja puhtaat hiukset!


Viime viikon kyläilyviikonloppuna kevätfiilis lähti ehkä kuitenkin vähän lapasesta. Kevätauringosta sokaistuneena en malttanut olla pukeutumatta uuteen kevytuntuvatakkiini ja villakaulurikin vaihtui kevyempään huiviin. Taisin unohtaa, että auringonpaisteesta huolimatta pakkaset paukkui yli kymmenessä asteessa! Tai sitten nyt kertakaikkiaan oli minun vuoroni sairastua jo kaikki työkaverit jollakin tapaa läpikäyneeseen kevätflunssaan.

Näin ihanasti aamuaurinko paistoi keittiöön toissaviikolla. Ikkunan toisella puolella kunnon paukkupakkanen!
Perjantaiaamuna heräsinkin yllättäen lievään kurkkukipuun, joka kehittyi parissa tunnissa raastavaksi yskäksi. Lauantain ja sunnuntain makasin kovassa kuumeessa. Onneksi olo alkaa nyt helpottaa ja toiveena on päästä jo keskiviikkona töihin! Pe ja ma jumppiin järjestyi onneksi helposti tuuraajat ja sattuipas sopivasti, että omat tuntini on peruttu pääsiäisen vuoksi, joten heikon olon jatkuessa saan ohjausten puolesta levätä jopa ensi viikon perjantaihin asti. Se on aina helpotus, koska toimistotyössä kyllä jaksaa heikkokuntoisempanakin, mutta jumppajutuissa pitää tietenkin olla varovaisempi. Toki toivon, ettei tässä nyt sentään parin viikon treenitaukoa ole näköpiirissä. Hikoiltua on kyllä tullut ihan monen tunnin edestä viimeisten parin päivän aikana, ettei varsinaisesti hikoilemaan vielä tekisikään mieli!

Hassua, miten sitä ihan muutamankin päivän voimattomuus saa taas näkemään asiat vähän eri perspektiivistä ja tärkeysjärjestyksessä. Ei paljon pyykkikasat ja pölykerrokset jaksa vaivata, kun on pari päivää lähinnä toivonut, että jaksaisi harjata hampaat tai kaataa mehua lasiin pyörtymättä. Mikä ihana fiilis olikaan pystyä tänään jo käymään suihkussa, pestä hiukset ja tuntea itsensä edes vähän elinvoimaisemmaksi! Ja kiitollisuuden tunne omia ystäviä ja työkavereita kohtaan on jälleen korkealla! Ehkä tässä vähän jo alkoi kodin epäjärjestyskin ärsyttämään, joten selviä tervehtymisen merkkejä on havaittavissa ;). Plussaa muuten naapureille, jotka ovat jaksaneet laittaa pääsiäiskukkaistutuksia kuisteilleen. Ilahduttavat kovasti mieltä!

Pääsiäisfiilistä. Kuva napattu netistä. 
Kiitos loistavan puhelimeni (makuuhuoneessani ei ole telkkaria, enkä muutenkaan ole tv:n katselija tai ole jaksanut tehdä yhtään ylimääräisiä siirtymiä) olen surffannut viikonlopun aikana netissä enemmän kuin oletetut terveysmääräykset sallivat ja löytänyt ties kuinka monta uutta ja kivaa treeniblogia! Inspiroivaa! Surffaus kun onnistuu kätevästi makuuasennossa. Ehdinpä ilmoittautua mukaan erään itselleni uuden ryhmäliikuntatunnin ohjaajakoulutukseenkin. Jännittävää! Harkitsin mukaan lähtemistä kyllä jonkin aikaa ja kyselin kokemuksia muilta ohjaajilta, mutta lopulta päätös syntyi kuitenkin vähän yllättäen. Kyseessä on konsepti, johon ohjelma tulee valmiiksi suunniteltuna, mikä on vähän uusi juttu minulle. Tähän asti kun olen tottunut joko suunnittelemaan tuntini täysin itse tai soveltamaan melkoisen paljon valmista kaavaa. Toisaalta odotan juuri tämän vuoksi huippulaatuisia ja monipuolisia tunteja. Toivottavasti konsepti tuntuu omalta ja tuo mukanaan ennen kaikkea paljon liikunnan iloa! (Palaan tähän myöhemmin!)

Tässä katsaus viime viikon treeneihin ennen loppuviikon pakkolepoa:

Ma
RVP 30 (oma ohjaus)
Zumba 50 (oma ohjaus)

Ti
Step 30 (oma ohjaus)
Core 30 (oma ohjaus)
1-jakoinen kuntosalitreeni kevyenä versiona 30

Ke
Luistelutreenit 45 (kevätnäytösohjelman harjoittelua, kevyttä ja haparoivaa)
Yin-jooga 60 (syvävenyttelyn kokeilutunti)

To
Zumba 50 (oma ohjaus)
Harmony 50 (oma ohjaus)

Sairastelun takia väliin jäi kahvakuula, Zumba-ideapäivä ja luistelutreenit ja vaikka mitä, mutta 
tämä oli tarkoitettu näin!

Uuden viikon piristykseksi kuunnelkaapa biisi, joka ei voi olla nostamatta suunpieliä hymyyn ja joka varmasti pääsee mukaan Zumba-tunnilleni! Mistä tämä muistuttaakaan....? 



Hyvää pääsiäisviikkoa! Muistakaa ottaa välillä iisisti!

2 kommenttia:

  1. Hei hyvä biisi! Ysäriviboja. :) Onneksi sulla on jo parempi olo ja maltoit levätä. Mikäs tuo uusi ryhmäliikuntatunti oikein on...?

    VastaaPoista
  2. Juu, maltoin levätä, kun en pysynyt pystyssä ;). Nyt se onkin jo vaikeampaa, kun voimat alkaa palata, mutta tietää, ettei ole kyllä ihan täydessä iskussa vieläkään. Se on just se, mitä sun kanssa mietin, että lähtisinkö mukaan vai en. Kirjoittelen enemmän viimeistään, kun koulutus on käsillä.

    VastaaPoista