tiistai 26. maaliskuuta 2013

Blogin identiteetti?


Minulla on tosiaan viime päivät flunssaisena maatessani ollut aikaa kahlata läpi älytön määrä erilaisia blogeja!

Kummallista, että olen päässyt tähän ikään (kevyttä 30v. kriisiä...) ennen tätä hurahdustani blogimaailmaan! Aika moni läpikoluamistani blogeista on ollut ylläriylläri treeniblogeja, tähän mennessä kaikki muuten naisten kirjoittamia. Mukavaa, että joukosta löytyy myös muutamia omanikäisiäkin kirjoittajia eivätkä kaikki ole ihan just kahdenkympin rajan ylittäneitä ;).


Postauksia lukiessani olen miettinyt aika paljon myös tätä omaa blogiani: 

Mistä tulen kirjoittamaan ja 
mikä mahdollisia lukijoitani kiinnostaa?



Silmäni aukesivat treeniblogeista: Kylläpä tästä maasta (ja kotikaupungistanikin) löytyy tosissaan treenaavaa porukkaa! Tosissaan = tavoitteellisesti, osaavasti, kurinalaisesti ja häpeilemättömästi kroppansa eteen työtä tekeviä naisia!

Miten niin nyt halutaan lihasta? FIT 4/2013

Oma liikunnallisuuteni on perustunut pääasiassa hyvään oloon ja elämäntapaan kuin järkevään ja tiedostavaan kehon muokkaamiseen. En ole aloittanut monen treeni-bloggarin tavoin kirjoittamaan elämäntaparemontista, jossa liikunta on tullut uudeksi osaksi arkea, vaan liikkuminen on ollut tärkeä harrastukseni jo ihan lapsuudesta asti.


Okei. FIT on FIT. Niin kauan kuin olen lehteä tilannut, on se sisältänyt aina vinkkejä ja ohjelmia kuntosaliharjoitteluun. FIT 4/2013

Edellämainitusta liikuntaharrastustani leimaavasta epätavoitteellisuudesta johtuen minulla on vahvasta liikunnallisesta taustastani huolimatta aivan valtavasti opittavaa tavoitteelliseen treenaamiseen ja sitä tukevaan ruokavalioon liittyen. Tämän eteen olen alkanut jo tehdä töitäkin, mutta en ole ehtinyt ja rohkaistunut kirjoittamaan siitä vielä täällä. Varsinkin ruokavaliomuutokseen tulen tarvitsemaan ehdottomasti ulkopuolista kannustusta ja motivointia!


Mutta että Me Naiset kirjoittaa nyt tällaista? Me Naiset 10.3.2013

Blogista muodostuu varmasti liikunnallinen blogi, mutta todennäköisesti kuitenkin enemmän elämäntapa- kuin treeniblogi, jos tarvetta varsinaiselle kategorioinnille ylipäätään on. Elämäntapablogi myös siksi, koska oman jaksamiseni vuoksi on tärkeää, että osaan relata ja nähdä ympärilläni muitakin asioita kuin treenaamisen tai siihen rinnastettavat kuviot. Liikunnan iloa ja hyvän ruoan tuomaa nautintoa ei koskaan saa kadottaa!


Lääkäri- ja apteekkireissulta tarttui mukaan kevätnarsissit myös omalle terassille. 

Toivottavasti onnistun ilahduttamaan ja inspiroimaan jotakuta tai ylipäätään herättämään ajatuksia myös tällä omalla blogillani! Itse ainakin sain valtavasti ispiraatiota näistä uusista blogilöydöksistä, joita varmasti tulen mielenkiinnolla seuraamaan. Tähän mennessä olen kertonut blogistani vain perheelleni ja muutamille ystävilleni. 

Milloinkohan ensimmäiset satunnaiset lukijat tai tuttavat löytävät tänne? Mistä haluaisitte lukea? Mitä mieltä olette muuten FIT-lehden kuvista?

Aurinkoista tiistaita!


1 kommentti:

  1. Heippa! Minä eksyin tänne. Tosin vähän Zubin avustuksella. ;) Kiva lukea teidän kuulumisia. Mukavaa kevättä! :)

    VastaaPoista