maanantai 18. maaliskuuta 2013

Make something good today!


Huhuu pitkästä aikaa! Viimeisen kirjoitukseni jälkeen on jo ehtinyt tapahtua monta kivaa juttua, joista olisin halunnut kirjoittaa, mutta sopivia hetkiä kirjoittelulle ei meinaa löytyä. Lupaan ryhdistäytyä!

Istun tätä kirjoittaessani junassa. Olen viettänyt pidennettyä viikonloppua siskoni ja siskonpoikani 10kk seurassa. Arvaatte varmasti, että oma siskonpoikani on maailman suloisin pellavapää! Valitettavasti emme näe kovin usein pitkän 250km välimatkan vuoksi ja vierailut suunnitellaankin usein hyvissä ajoin etukäteen. Junamatkustaminen kotikaupunkiemme välillä on itse asiassa ihan miellyttävää ja nopeaa, mutta mielestäni aivan ylihinnoiteltua. En ole vielä onnistunut bongaamaan mitään VR:n kampanjahintaisia matkoja. Siksikään kylässä ei tule käytyä kovin usein, mutta vierailut on sitten sitäkin odotetumpia. 

Kävimme lauantaina kolmistaan vähän shoppailemassa. Pikkujäbä jaksoi käsittämättömän reippaasti istua rattaissa monta tuntia ja ehti ottaa pienet iltapäivänokosetkin kaupoilla pyörimisen lomassa. Mainiota seuraa! Arkena en juurikaan kuluta aikaa kaupungilla, vaan teen lähinnä täsmäiskuja tarpeen vaatiessa. (Uskokaa tai älkää, vaikka jo toista kertaa kirjoitan jostain vaatehankinnasta täällä.) Hyvä niin, muuten olisin vararikossa ;). Kotikaupungissa  tosin harkitsen hankintoja usein pitkään tai ostan tuotteita palautusmahdollisuuden turvin, mutta vieraassa kaupungissa ostoksia tulee tehtyä nopeammin ”ota tai jätä, tilaisuus on tässä ja nyt” –mentaliteetilla. Lisäksi on kiva käydä putiikeissa, joita oman kaupungin valikoimista ei ehkä löydy. Makutuomari matkassa ostopäätökset myös syntyvät nopeammin!

Lauantain auringon paiste viritti keväisiin tunnelmiin ja mukaan tarttui romanttista pitsiä sekä raikkaitakin värejä. Espritin t-paidan printti Make something good today on toimiva mantra päivään kuin päivään!

Pitsitoppi vasemmalla Carlings. Huivi ja pitsineule Mango. 
Molemmat printtipaidat Esprit. 


Sunnuntaina nautimme talvipäivän auringonpaisteesta porukalla, ulkoilimme, laitoimme ruokaa ja otimme rennosti. Ihanaa elää aikatauluttomasti pari päivää! Illalla oli vuorossa ensimmäinen lapsenvahtivuoroni kahdestaan siskonpojan kanssa, kun äiti lähti juhliin ja isä oli reissussa. Mielelläni otin tämän kunniatehtävän vastaan. Olisi tosiaan kiva tarjoutua avuksi useamminkin, jos välimatka ei olisi näin pitkä!

Haaveilen ihan oikeasta lomamatkasta jonnekin, mutta viikonloppuvisiitti tarjoaa onneksi mahdollisuuden edes pieneen irtiottoon omasta arjesta! Huomaan, että kaikista päässä pyörivistä työ- ja muista asioista irtautuminen vie aina hetken. Olen vähän levoton, ennen kuin uskallan rentoutua kunnolla ja unohtaa hetkeksi sähköpostin tarkistelun tai jumppaohjausten suunnittelun sekä ylipäätään jatkuvan ajankäytön maksimoinnin. Onneksi tuollaisen pienen, täysillä hetkessä elävän jäbän kanssa hetkestä nauttiminen on itsellekin helpompaa!

Ja näin saavuimme päätepysäkille. Taajamajunissa on muuten ihan parhaat penkit päiväunille :)!

 Nauttikaahan aurinkoisista pakkaspäivistä! 

P.S. Olisikohan jo aika vetää juoksulenkkarit jalkaan?

3 kommenttia:

  1. Kiva kuulla viikonlopustasi.
    Olet tehnyt hyvät hankinnat, erityisesti tykkään Carlingsin pitsitopista. On varmaan kaunis päällä.
    Pienikin irtiotto omasta arjesta rentouttaa todella. Siksi varmaan risteilyt ja semmoiset ovat suosittuja.
    Juoksulenkkareita joutuu vielä säilyttämään talvitallessa, ainakin täällä länsirannikolla on koko ajn kylmää. Onneksi aurinko paistaa!
    Mukavaa viikkoa sinullekin!

    VastaaPoista
  2. Kiitos käynnistä ja lapsenvahtipalveluista ja tervetuloa uudelleen!! Koskakohan uskaltautuisin junamatkalle T:n kanssa...?

    VastaaPoista
  3. Heips!

    Kiva saada rohkaisevaa palautetta ostoksista. Pitsipaidoille tulee varmasti molemmille käyttöä! Pitkähihainen oli tänään päällä jo töissä ja siitä tulee aivan varmasti yksi suosikeista. Toivottavasti pysyy hyvässä kunnossa. Malli on tosi väljä, mutta ei haittaa, koska pitsistä näkyy kuitenkin läpi ja alle voi laittaa vaikka spagettiolkaintopin tai minkä sitten haluaakin. Printtipaidat taas on aika peruskamaa, mutta sellaisiakin tarvii välillä. Täälläkin on TOSI kylmä! Suomen aurinkoisin mutta tuulisin kaupunki!

    Zubi, ihan koska vain uskallat! Varsinkin on varmasti kiva matkustaa, jos ei valitse aivan suosituimpia yhteyksiä. Nyt matkat kesti molempiin suuntiin vain 2,5h, vaikkakin junaa piti vaihtaa. Tilaa oli molempiin suuntiin hyvin ja ilman vaihtoakin olevia yhteyksiä löytyy. Tänne vaan! Saisitkin antaa vähän sisustuskonsultointia mun kotiin samalla reissulla ;).

    VastaaPoista