sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Viikonloppulöysäilyä


Olin alkuviikosta todella innoissani siitä, että tälle viikonlopulle ei ollut varattuna yhtään mitään ohjelmaa. Kahden työn ja harrastusten tiimoilta on nykyään jos jonkinlaista tapahtumaa ja muistettavaa. Ostin jopa tälle vuodelle perinteisen taskukalenterin tehostaakseni arjen organisoimista. Tosiasiassa unohdan täyttää sitä ja merkinnät löytyvät hajanaisesti työsähköpostista, puhelimesta, pikku lappusista ja pääasiassa omasta päästä. Piti siis muutaman kerran miettiä, eikö tosiaan mitään ole sovittuna!

Yleensä ohjelmavapaina viikonloppuina saatan ex tempore kutsua ystäviä iltapalalle ja viinilasilliselle, mutta koska seuraavasta viikosta on tulossa hektinen, päätin pyhittää viikonlopun kodinhoitoon ja ensi viikon töiden suunnitteluun. Tavoitelistalla viikonlopulle oli:
  • tavaroiden paikalleen järjestely (X)
  • kodin siivous (X)
  • muutama koneellinen pyykkiä (X)
  • astiapesukoneen pyöritys (X)
  • syksystä asti kasvaneen pyykkipinon silitys (odottaa edelleen)
  • uuden Zumban ja RVP:n suunnittelu (puolitiessä, tässä menee kauan!)
  • salitreeni (vaihtui kävelylenkkiin)
  • luistelutreenit (X)
  • muutamia kaupunkiasioita (osa hoidettu) ja
  • tämän blogin päivitys (X).

Tosiasiassa huomaan näin sunnuntai-iltana, että kello lähenee yhdeksää ja puolet asioista on edelleen tekemättä. Koko viikonloppu on ollut yhtä päiväunien nukkumista ja alavireistä lorvimista, höh! Onneksi siististä kodista on kiva aloittaa uusi viikko.



Kävin eilen kaupunkiasioiden lomassa pitkästä aikaa pyörimässä muutamissa vaatekaupoissa. Olen kertakaikkisen ihastunut kevytuntuvatakkeihin, joita näyttäisi tulleen valikoimiin myös kevääksi. Tervetuloa Suomen kesä! Varsinkin tämä Lindexin versio on ihanan lämmin ja ei varmasti paina muutamaa sataa grammaa enempää.  Farkkurotsihenkinen takki voisi olla mainio varuste myös terassi-iltoihin? Onhan sitä kerran jos kaksi paleltu festariyössä. Mitäs tykkäätte? Paikallisesta Lindexistä näitä löytyi myös pinkkinä ja vihreänä. Nettikaupan valikoimissa näyttää olevan myös luonnonvalkoinen. Suosikkini musta on toki melko synkkä kevättä ajatellen, mutta hauskat pinkit sisäsaumat tuovat kivaa kepeyttä myös tummaan väriin ja jotenkin mustassa tuo toppatakkimaisuus – onhan kyseessä toppatakki – ei loista satojen metrien päähän kuten muissa väreissä. Harkitsen vakavasti tämän kotiuttamista.

Viittasin tuolla ylempänä uusien ohjelmien suunnitteluun Zumba- ja RVP-tunneilleni. Ajattelin kirjoittaa niistä ihan oman postauksen. Tällä erää joudun palaamaan suunnittelutyön ääreen ja toivottelenkin ONNISTUNUTTA UUTTA VIIKKOA sinulle! Kiva, että eksyit lukemaan tätä untuvikkoblogia!

Mai

P.S. Pahoittelut vähän heikosta tekstien ja kuvien asettelusta… Learning by doing…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti